Aanrecht-Potten-Pannen

Aanrecht-Potten-Pannen

t Begunt ter aal meer op te lieken dat de Corona-APP op de mainste smartphones installeerd is. Dij is volgens de deskundegen nog laank nait perfekt mor mout uutìndelk n technisch hoogstandje worden. Dij detekteert nait ìnkeld of je ook in de buurt wèst binnen van n pandemieperbleem. Dij geft ook deur of je joe wel aan de regels holden. En hai zal zulfs aan joen stem heuren kinnen of je wel of nait besmet binnen. Dij herkent zulfs dat ie in t doagelkse leven Grunnegs proaten en wel of nait mit twij monden proaten.

Wellicht herkent e nou net nait dat ter tussen joe en n Corona-slachtovver gain anderhaalve meter zat mor wel HR++-glas. Of je din ook verplicht in quarantaine mouten is de vroag.

Der wordt vast aal meer avverteerd mit: gezondhaid gaait boven privacy. t Installeren van dij APP is nait verplicht, mor t zol mie niks verwondern dat je, as je de APP nait installeren, verplicht n lockdown oplegd kriegen. Hol je joe doar nait aan volgt ter n dikke boute.

t Duurt vast ook nait laank meer of der komt n Corona-CHIP in de handel. Dat is n pokkelchip dij onderhoeds injekteerd wordt. Dij pokkelchips binnen al joarenlaank gangboar bie honden en aandere vaarpoters. n Verplichte tracker in alle auto’s is doarnoa netuurlek de volgende stap. Tja, de wereld hangt zo stoadegaan van “APPIES” aan mekoar.

Mien ol opoe kon mor ain Eppie. Dat was Elektrisch Eppie woar zai doudestieds heur dreugkabbe mit moderne krulset kochde. t Was volgens mie n Carmen 18, zo’n langwaarpeg plastic deuske mit n rooske derop. Zai haar hom kocht op aandringen van mien opa.

Zai hadden de knientjesdoagen al laank achter de rogge dou mien opa touvalleg achter t glas bie Elektrisch Eppie n rekloameposter zag: “Become a new woman in 10 minutes”. Dat leek hom wel wat. n Grammefoonspeuler, n sentrifuge en n swaartwit tillevizie waren zien loatere aankopen bie Elektrisch Eppie.

Traauwens: ik heb mien aigen APP, mien aigen wandelnde antenne. Dij stekt heur vuilhoorntjes aaltied meroakel goud uut. En dat kriebelt wel ains. Mor din gaait, wat mie nait jeukt dat kraab ik nait, nait op.

Welke APP dat is? Nou gewoon: Aanrecht-Potten-Pannen……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.