Een gedachte over “Selektief kikken

  1. naoh 911. ik ging als sedonia.. steil achter over. naoh ground zero , dat deja vu… en geboorte van job… de daarde dag kraomfrau tronen..en dah je sown malle dreum hadden.. en laoter in dei stroate kwamen te wonen…maoh onno was der… dei holp mie mit nou. 1970.. en kreeg geliek.. vant ieme nust.. moah ik kiek trugge.. noah paries.. ons pa had ons ja zo veule leert. van defen sie bouk.. lezen op zolder… 31 jaor… ik denk aan miens kinders. en ken wel schreien. verdoin model..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.