Dreugkloten

Dat ons laifmeneer vrumde kostgangers het bliekt elke weke weer. Noast löslopende verwarde lu in stroaten en stegen bliekt dat ter aal meer mafkezen vlaigen. In de ruumte wel te verstoan. Tussen twij vleugels. Doar schient noamelk veul agrezzie ploats te vinden. Per joar zörgen n lutje doezend malloten veur overlast.

Ain van d’oorzoaken kin wezen dat ze dailnomen hebben (of nog dailnemen) aan onze volkssport nummer aine: voetbal. Onderzuik van n Schotse akkedemie het noamelk uutwezen dat je vanwege t koppen d’hazzens beschoadegen kinnen. Joen benul kin doar op termien slim seupel van worden. t Is dus ook nait vrumd dat aal meer lu de wereld aankieken veur n doedelzak. Sommegen zeggen zulfs dat de mìnshaid der in t aalgemain nait lozer op wordt. Vandoar t woord “mìnsDOM” vanzulf.

Nou binnen der lu dij de buie hangen zain en al drok dounde binnen mit t klonen van levende hoave. Ze willen redden wat ter nog te redden vaalt. Der wordt din ook drok experimenteerd, ook op t terraain van seks. Dammeet kin je mit n robotje op elk tiedstip van de dag joen lusten botvieren. Ik hoop wel dat je dij, deur joen stem aangestuurde, Dollie of Mollie goud programmeren. Aans kon t wel ains op n flottjeboudel uutlopen.

Mor goud, niks is te gek tegenwoordeg. t Schient zulfs dat ter lu binnen dij van heur dierboare n gedreugde tepel of veurhoedje op t nachtkassie liggen hebben. Tja, dat liekt mie ainglieks niks veur dreugkloten.

Nou hoop ik nait dat ik joe mit dat lèste op gedachten brocht heb….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.